GRATIS førstehjelpskurs for modellflnygere i SMFK

Gratis førstehjelpskurs fra NLF v/ Tom D Brien!

!!AVLYST!!
Vi har fått tilbud om kurs i førstehjelp nå på fredag den 9. oktober ( Ja jeg vet det er kort varsel):-) Ikke noe som er banket 100% enda
Litt info fra Tom her:
Da dette er NLF (medlemmenes penger..) som dekker utgifter, så vil vi selvfølgelig ha litt «valuta « for pengene… det vil si at klubbene klarer å hoste opp 10-12 eller flere deltagere 📷
"Selve kurset er 3-3,5 t. (litt avhengig av diskusjoner og dialog…og dere Trøndere er vel ikke akkurat tause..he he 📷📷📷) og tar for seg Varslinger, Utstyr, grunnleggende Førstehjelp, samt ulike problemstillinger rundt egen aktivitet. NLF har gjennomført over 50 slike kurs for sine klubber den siste perioden, og de aller fleste er enige om at det både var lærerikt, artig og «på tide» (mange har ikke hatt slikt kurs på 15 – 20 år eller mer…) Jeg har med litt utstyr, materiell og ingen skal blåse på noen duker eller lignende… så ,ingen bør grue seg eller tenke at man må igjennom noe ..!"
Hvis vi klarer ø samle 10-12 medlemmer kan vi få til et kurs!
 MERK:

Dersom vi klarer å få tilstrekkelig med folk kjøres det kurs her i Stjørdal.

Er du interessert så send en sms til en av gutta i styret/SMFK ( Er du på FB så skriv i kommentarfeltet)

Evt sted vil bli annonsert!

Kamera FF

Last 4 Hours